Actievolle trailer 'Gods of Egypt'

Actievolle trailer 'Gods of Egypt'

In dit fantasie-avontuur nemen enkele Egyptische goden het op tegen de kwaadaardige Set.

De volledige trailer voor Alex Proyas' Gods of Egypt is vrijgegeven. Daarin zien we hoe tegen een achtergrond van gigantisch veel visuele effecten hoe de Egyptische goden moeten proberen om de almachtige Set (Gerard Butler) te verslaan. Onderstaande trailer geeft een goede indruk van wat er van de film verwacht mag worden.

Er was de afgelopen dagen overigens behoorlijk wat kritiek op de eerder vrijgegeven posters voor de film. Niet alleen zouden de acteurs die de Goden spelen verkeerd gecast zijn (bijna allemaal zijn ze blank), ook zouden andere castleden te blank zijn voor een film die draait om Egypte. Hoe dan ook, hieronder de trailer.


Gods of Egypt speelt zich af tussen de paleizen en piramides van het oude Egypte. Met het overleven van de mensheid in de balans moet een onverwachte held een gevaarlijke reis ondernemen om de wereld te redden, evenals zijn ware liefde. Set (Butler), de meedogenloze god van het duister, heeft de Egyptische troon opgeëist en het ooit zo vredige en welvarende rijk ondergedompeld in chaos en oorlog. Samen met een handjevol rebellen probeert de dappere en sterfelijke Bek (Brenton Thwaites) de hulp van de machtige god Horus (Nikolaj Coster-Waldau) veilig te stellen, om de gemene heerser te verslaan.

Gods of Egypt draait vanaf 7 april in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair