Video

Actievolle trailer 'Gods of Egypt'

In dit fantasie-avontuur nemen enkele Egyptische goden het op tegen de kwaadaardige Set.

door Jim Pedd om 18:47 in Video
De volledige trailer voor Alex Proyas' Gods of Egypt is vrijgegeven. Daarin zien we hoe tegen een achtergrond van gigantisch veel visuele effecten hoe de Egyptische goden moeten proberen om de almachtige Set (Gerard Butler) te verslaan. Onderstaande trailer geeft een goede indruk van wat er van de film verwacht mag worden.

Er was de afgelopen dagen overigens behoorlijk wat kritiek op de eerder vrijgegeven posters voor de film. Niet alleen zouden de acteurs die de Goden spelen verkeerd gecast zijn (bijna allemaal zijn ze blank), ook zouden andere castleden te blank zijn voor een film die draait om Egypte. Hoe dan ook, hieronder de trailer.

Gods of Egypt speelt zich af tussen de paleizen en piramides van het oude Egypte. Met het overleven van de mensheid in de balans moet een onverwachte held een gevaarlijke reis ondernemen om de wereld te redden, evenals zijn ware liefde. Set (Butler), de meedogenloze god van het duister, heeft de Egyptische troon opgeëist en het ooit zo vredige en welvarende rijk ondergedompeld in chaos en oorlog. Samen met een handjevol rebellen probeert de dappere en sterfelijke Bek (Brenton Thwaites) de hulp van de machtige god Horus (Nikolaj Coster-Waldau) veilig te stellen, om de gemene heerser te verslaan.

Gods of Egypt draait vanaf 7 april in de bioscoop.

25 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Secret1994goesFilm

Avatar

Ziet er goed uit en groots... Al lijken sommige scenes toch niet goed afgewerkt qua CGI :S

Goov25

Avatar

Immortals. Wrath Of The Titans. Gods Of Egypt. Veel geschreeuw maar weinig wol.

sakalunga

Avatar

De cgi ziet er wel erg slecht uit.

Banned

Avatar

Eeeennn dit is hoe het eruit ziet als Hollywood moet overgeven... :r

benjamin

Avatar

Ik dacht altijd dat Seth Horus opsloot in de zwarte pyramide van Ombos...

En o ja, dit ziet er belachelijk slecht uit.

Glennekeeeee

Avatar

En de eerste kwalitatieve en financiële flop van 2016 is een feit.
Hoe slecht ziet dit eruit zeg

Roeltje

Avatar

Sommige dingen zien er best cool uit vind ik. Maar er zitten veel momenten in waar de CGI inderdaad vreselijk slecht is. Ook is er een shot waar je gewoon ziet dat iemand voor een green screen staat. Best slordig. Over het algemeen een aardige trailer, maar niet eentje die ik zal zien.

Jurgen51

Avatar

Mijn hemel.... en dan zeggen ze dat Warcraft slechte CGI heeft

adofmirosch

Avatar

Voor een avondje op de bank lijkt het me een vermakelijk filmpje.
Ziet er wel leuk uit vind dit soort films vaak wel leuk.

Kayton

Avatar

Veel spektakel. Maar daarmee is alles wel gezegd.

brawljeff

Avatar

Had al wel verwacht dat dit niets zou worden, maar dat is met deze trailer wel bevestigd in ieder geval. Die Butler heeft zijn carrière ook lekker weggegooid na 300.

xarkov

Avatar

Lol, wat een trailer.

Angelater

Avatar

Vind het wel wat hebben, Coster-Waldau als goodguy, Butler als badguy. Ziet er niet bepaald Oscar-waardig uit, verre van dat, maar misschien leuk als je, je eens verveelt. De CGI-Overload is misschien wel wat te veel van het goede.

StarWars2015

Avatar

Wat. Een. Bagger.

Dat een regisseur met een degelijke staat van dienst, zoiets durft af te leveren.

Ereptile

Avatar

Dit heeft een enorme Clash/Wrath of the Titans & Immortals vibe. Hoe goed de acteurs ook zijn die hier in mee spelen. Visueel gezien vind ik de ontwerpen van de goden wel tof om te zien, maar daar is alles ook mee gezegd...

Rorschach

Avatar

0:43 Je ziet Iron Man ook in elke film tegenwoordig. =3

DeMuizenkoning

Avatar

Ben het eens met Angelater en Ereptile

budspencer

Avatar

Ik waardeer de moeite, echt.
Maar laat deze film toch maar even aan me voorbijgaan :}

Ed Crane

Avatar

Ziet er zowel geinig fout uit als super lame.

Chrischzz

Avatar

brawljeff "Die Butler heeft zijn carrière ook lekker weggegooid na 300."


300 was natuurlijk ook niet echt een hoogstandje op acteer gebied hè? Van geen enkele acteur in die film..


Vond die Wittehuis film wel goed met hem..Deze film.. tjaaaa.. de trailer belooft weinig goeds.. Slechte CGI.. matig acteer werk..

Ed Crane

Avatar

De acteurs in 300 deden imo juist prima wat ze moesten doen.

geertvdheide

Avatar

Jep, 99% kans dat dit weer een typische CGI-flutfilm wordt à la Clash of the Titans. Leuk voor wie nog houdt van dit soort films, of het niet erg vind om 2 uur met kromme tenen te zitten kijken, of daar juist van geniet. Mij niet gezien.

Hollywood blijft trouwens ook steevast kiezen voor acteurs met een typisch modern-Europees uiterlijk voor de hoofdrollen, ongeacht waar en wanneer een film zich afspeelt ;)

brawljeff "Had al wel verwacht dat dit niets zou worden, maar dat is met deze trailer wel bevestigd in ieder geval. Die Butler heeft zijn carrière ook lekker weggegooid na 300."

Ik denk dat Gerard Butler sowieso enorm overrated is; er was niet veel om weg te gooien. Hij zit in films vanwege z'n stoere looks en z'n schreeuwvaardigheden, niet veel meer dan dat. En hij weet dat zelf ook, want hij doet niet veel anders dan domme actiefilms. Ik zie hem totaal niet op het niveau van een Russel Crowe bijvoorbeeld. Butler volgt precies de carrière die bij hem past. Het levert hem vast veel geld op, maar weinig memorabele films.

Ik vind het eerder jammer om Nikolaj Coster-Waldau hier terug te zien. Hij pakt hiermee natuurlijk even een mooi extra loonstrookje mee tussen seizoenen van Game of Thrones in, maar dergelijke films lijken me geen goede keuze voor hem als hij na GOT serieus genomen wil worden. Hij heeft een stuk meer in z'n mars dan een Gerard Butler naar mijn idee.

M0vieFreak

Avatar

Ik vind het er best vermakelijk uitzien. Er is wel veel cgi en ze hebben nog tijd om het nog beter te maken. Ik kijk er wel naar uit.

filmotopia

Avatar

Vermakelijk is het zeker, de greenscreen momenten zijn lachwekkend maar de CGI is dan weer om te huilen (kitscherig). De CGI van Warcraft is hiermee ineens briljant (al vond ik die sowieso erg meevallen). Maar goed, het past geheel in stijl bij dit soort 'formule films'. Een saaie avond kan er prima mee worden gevuld.

Decepticon

Avatar

geertvdheide "Jep, 99% kans dat dit weer een typische CGI-flutfilm wordt à la Clash of the Titans. Leuk voor wie nog houdt van dit soort films, of het niet erg vind om 2 uur met kromme tenen te zitten kijken, of daar juist van geniet. Mij niet gezien.

Hollywood blijft trouwens ook steevast kiezen voor acteurs met een typisch modern-Europees uiterlijk voor de hoofdrollen, ongeacht waar en wanneer een film zich afspeelt ;)


Ik denk dat Gerard Butler sowieso enorm overrated is; er was niet veel om weg te gooien. Hij zit in films vanwege z'n stoere looks en z'n schreeuwvaardigheden, niet veel meer dan dat. En hij weet dat zelf ook, want hij doet niet veel anders dan domme actiefilms. Ik zie hem totaal niet op het niveau van een Russel Crowe bijvoorbeeld. Butler volgt precies de carrière die bij hem past. Het levert hem vast veel geld op, maar weinig memorabele films.

Ik vind het eerder jammer om Nikolaj Coster-Waldau hier terug te zien. Hij pakt hiermee natuurlijk even een mooi extra loonstrookje mee tussen seizoenen van Game of Thrones in, maar dergelijke films lijken me geen goede keuze voor hem als hij na GOT serieus genomen wil worden. Hij heeft een stuk meer in z'n mars dan een Gerard Butler naar mijn idee."
Butlers carriere past idd bij hem, hij doet het ook gewoon goed in de romkoms en doet tussendoor mooie actiefilms.

Ik denk dat Waldau met deze film een heel wat leukere film aflevert dan Harrington deed met Pompeii, dat was leuk voor een keer, maar niet gedenkwaardig en ging verder nergens over. Dit ziet er toch wel leuker interesanter uit.

Ik vind Clash en Wrath of the Titans beide gewoon mooie vermakelijke films en goed gemaakt. Ik snap niet dat men die zo slecht vindt. Alles ziet er goed uit, ook goede cgi, leuke verhalen.
Afwachten of dit uiteindelijke resultaat er net zo goed uit kan gaan zien.

NieuwsFilm