Bryan Singer ook terug voor vervolg 'X-Men: Apocalypse'

Bryan Singer ook terug voor vervolg 'X-Men: Apocalypse'

Althans, het lijkt er wel op.

Het duurt nog een aantal maanden voordat X-Men: Apocalypse in de bioscoop te zien is, maar Fox werkt uiteraard al hard aan een vervolg. Michel Trudel, van Mel’s Studio, vertelde aan het Journal De Montreal dat regisseur Bryan Singer en zijn gevolg in november 2016 terugkeren voor een vervolg. Begin 2017 zouden de opnames van start gaan.

Trudel vertelde het volgende: ”Het was een wonder dat we een X-Men film aan wisten te trekken om in 2013 naar Montreal te komen. Dat we Fox wisten te overtuigen van een tweede en nu een derde is bijzonder.” Mocht dat kloppen, gaat Singer het nog druk hebben de komende tijd. In januari vinden de heropnames plaats van X-Men: Apocalypse, en daarna maakt hij 20,000 Leagues Under the Sea.

Mocht het verhaal van Trudel kloppen (en er is weinig reden zijn woorden in twijfel te trekken), zou het mogelijk de onbetitelde Fox/Marvel-film betreffen die in de Verenigde Staten op 13 juli 2018 in première gaat. Het verhaal dat Michael Fassbender en James McAvoy getekend hebben voor nog een film doet al langer de ronde, dus het zou zomaar kunnen dat ze in deze vervolgfilm spelen.

Ook nieuwkomers Sophie Turner (Jean Grey), Tye Sheridan (Cyclops) en Kodi Smith-McPhee (Nightcrawler) zijn hoogstwaarschijnlijk te zien in dat vervolg. Zij maken hun opwachting in X-Men: Apocalypse, dat op



NieuwsFilm

meest populair