Christopher McQuarrie ook terug voor 'Mission: Impossible 6'?

Christopher McQuarrie ook terug voor 'Mission: Impossible 6'?

Hij zou de eerste zijn die twee films in de franchise regisseert.

Er wordt hard gewerkt aan een zesde film in de Mission: Impossible franchise. Variety meldt nu dat regisseur en co-schrijver Christopher McQuarrie, die ons al Rogue Nation bracht, mogelijk ook voor de zesde film terugkeert. Daarmee zou hij de eerste regisseur zijn die meer dan één Mission: Impossible-film maakt.

Over de film is vrijwel niets bekend. Duidelijk is dat Tom Cruise wederom de rol van Ethan Hunt speelt en dat de productie van de film in augustus 2016 van start zal gaan. Verder zou Cruise graag hebben dat actrice Rebecca Ferguson ook in de film te zien is, maar dat is niet zeker. Zouden jullie willen zien dat McQuarrie ook de zesde film in de franchise regisseert?

In Rogue Nation zit Ethan flink in de penarie. De IMF wordt ontbonden terwijl deze zijn grootste vijand tot nu toe op de hielen zit: het Syndicaat, een soort omgekeerde IMF, die erop gericht is chaos te veroorzaken in de wereld. Zonder de gebruikelijke middelen moeten Ethan en zijn team gebruik maken van hun vindingrijkheid om de boel toch tot een goed einde te brengen.

Vanaf 16 december is Rogue Nation verkrijgbaar op Blu-ray en Dvd.



NieuwsFilm

meest populair