Volledige cast bekend & officiële foto voor 'Wonder Woman'!

Volledige cast bekend & officiële foto voor 'Wonder Woman'!

Onder meer Robin Wright, Danny Huston en Ewen Bremner sluiten aan bij namen als Gal Gadot en Chris Pine.

Onlangs zijn de opnames gestart voor de eerste DC Extended Universe-film van 2017. Het betreft de superheldinnenfilm Wonder Woman van regisseur Patty Jenkins (Monster, 2003) en nu is de volledige cast bekendgemaakt. Tevens is er een eerste officiële foto onthuld met daarop het titelpersonage, gespeeld door Gal Gadot.

Naast Gadot krijgen we Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, Elena Anaya en Lucy Davis te zien. Van Chris Pine was al bekend dat hij zijn acteertalent beschikbaar stelt om Wonder Womans oogappeltje Steve Trevor te spelen. De naam van Nicole Kidman ontbreekt, terwijl zij wel in verband werd gebracht met de film.

Hieronder zie je de officiële eerste foto voor de film waarin Gadot voor een tweede keer te zien is al de krachtige heldin. De actrice, bekend uit meerdere Fast & Furious-films en Triple 9 (2016), meldde bij de foto het volgende: "Bijna 75 jaar in de maak... #WonderWoman is onderweg." Vanaf eind maart volgend jaar is Gadot al als de "Goddess of Truth" te zien in Batman v Superman: Dawn of Justice. Wonder Woman wordt opgenomen in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Italië en staat gepland voor 23 juni 2017.



NieuwsFilm

meest populair