Jamie Dornan gaat weer vader worden

Jamie Dornan gaat weer vader worden

Samen met vrouwlief Amelia Warner heeft hij al een dochtertje.

De Noord-Ierse acteur Jamie Dornan (tv serie Once Upon a Time) zal in de toekomst samen met zijn vrouw, actrice/zangeres Amelia Warner, een nieuw kind verwelkomen. Het koppel is afgelopen vrijdag in Londen gesignaleerd en gefotografeerd, daaruit concludeerde men dat Warner in verwachting is van haar tweede kind.

Voorlopig hoeven we geen bevestiging te verwachten, want het tweetal is zeer op hun privacy gesteld. Hoewel ze in juni 2013 aangaven dat hun eerste kind op weg was, onthulden ze pas eind december dat het baby'tje daadwerkelijk geboren was, een maand na de bevalling. Ze kregen een dochter, genaamd Dulcie.

Dornan, evenals zijn vrouw 33 jaar, is hedendaags bekend van zijn rol als Mr. Grey in Fifty Shades of Grey. Naar verluidt kwam Dulcie in Vancouver, Canada ter wereld, waar Dornan destijds bezig was met de opnames. De succesvolle boekverfilming bracht met een budget van 40 miljoen dollar het veertien dubbele op. Het heeft naar twee aangekondigde vervolgen geleid, Fifty Shades Darker (2017) en Fifty Shades Freed (2018).



NieuwsFilm

meest populair