Trailer Walt Disney's 'Zootopia'

In de dierenwereld hebben ze ook "true detectives" nodig.

Hieronder zie je een cliptrailer van Walt Disneys Zootopia van regisseur Byron Howard, bekend van Bolt (2008) en Tangled (2010).

De animatiefilm draait voornamelijk om de twee belangrijkste personages Nick Wilde (Jason Bateman) en Judy Hopps (Ginnifer Goodwin). Maar we zien ook de buffel Chief Bogo (Idris Elba), de otter Mrs. Otterton (Octavia Spencer), de leeuw Leodore Lionheart (J.K. Simmons), het schaap Assistant Mayor Bellwether (Jenny Slate), de wezel Duke Weaselton (Alan Tudyk), de cheetah Benjamin Clawhauser (Nate Torrence), de luiaard Flash (Raymond Persi), de vos Finnick (Tommy Lister) en Yax the Yak (Tommy Chong).

Zootopia verschijnt in Nederland op 1 april 2016.


In Zootopia belanden we in een groot metropolis waar alleen dieren wonen, en alle buurten hebben een ander habitat. Het is een 'melting pot' van dieren van alle klimaten. De optimistische agent Judy Hoops, het eerste konijn in een politiemacht die louter bestaat uit sterke dieren, is vastbesloten om zichzelf te bewijzen. Ze springt bovenop elke kans, zelfs als dat betekent dat ze daarvoor moet samenwerken met de bedriegende vos Nick Wilde.

NieuwsFilm

meest populair