'Star Wars: The Force Awakens' is af & eerste clip

'Star Wars: The Force Awakens' is af & eerste clip

Bekijk verder nog een aantal TV-spots van de film.

Pak 'm beet een maand voor de release is 'ie eindelijk af: Star Wars: The Force Awakens. Yahoo had de scoop en mocht bevestigen dat regisseur J.J. Abrams de zevende film in de franchise gisteren om twee uur 's middags volledig af had. Naast deze bevestiging hebben we de eerste officiële clip, twee TV-spots en een geinige video van Saturday Night Live.

Eerst echter het nieuws van Yahoo, dat middels onderstaande Tweet de wereld ingeslingerd werd.


Dan hebben we de eerste clip. Hierin zien we Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega) en BB-8 vluchten voor een aantal TIE-fighters die het op hen voorzien hebben. Ontsnappen lijkt onmogelijk, maar zouden ze toch ontkomen?


Daarnaast zijn er twee TV-spots vrijgegeven. De eerste nieuwe (nummer acht alweer) laat vooral beelden zien van de gewapende strijd op een ijsplaneet. Vermoedelijk is dat de Starkiller Base en we zien onder meer hoe Rey de Millennium Falcon bestuurt.


De negende TV-spot draait om Rey en haar lot. Maz Katana (Lupita N'yongo) benadrukt hierin dat die nog voor haar ligt. Daarnaast zijn er een paar korte nieuwe flitsen uit de film.


Tot slot hebben we nog een video van Saturday Night Live met grappige screen tests voor de film. Voorbij komen mensen als Daisy Ridley, Sofia Vergara, John Boyega, Emma Stone, David Beckham, Jon Hamm en nog veel meer.



NieuwsFilm

meest populair