Gerucht: Onthullende eerste synopsis 'Justice League'

Gerucht: Onthullende eerste synopsis 'Justice League'

En komt Black Canary ook naar de film?

Castingwebsites zijn niet perse de meest betrouwbare sites van de wereld, maar My Entertainment World heeft desondanks een mogelijk interessant bericht. Daar is een synopsis geplaatst van Justice League Part One. Als die klopt, worden eerdere geruchten meteen bevestigd. Daarnaast is er een bericht van Latino Review, dat stelt dat Black Canary in de film voorkomt.

Eerst de synopsis. In het verleden zijn er meerdere keren geruchten geweest over een rol voor Darkseid als schurk. Mocht de volgende synopsis kloppen, dan zit daar dus een kern van waarheid in. De grootste helden van de aarde verzamelen zich om de Justice League te vormen, om een bedreiging groter dan ieders individuele kunnen te bestrijden. Het verhaal heeft een rol voor Darkseid, die de Aarde wil verwoesten door het met een straal te beschieten, die Apokalips in de baan van de Aarde plaatst.

Dan nog het andere gerucht. Dat houdt in dat Black Canary in de films te zien is. Zij zou mogelijk gespeeld worden door Abbey Lee of Alona Tal. In de comics is het personage getraind in de martial arts en kan ze met een sonische straal haar tegenstanders uitschakelen.

De Justice League-films gaan in 2017 en 2019 in première, dus het duurt nog wel even voordat we meer zekerheid hebben over deze geruchten.



NieuwsFilm

meest populair