Mooie, dialoogvrije trailer voor romantisch drama 'Carol'

Mooie, dialoogvrije trailer voor romantisch drama 'Carol'

Met prijswaardige optredens voor Cate Blanchett en Rooney Mara?

Hoewel de film al her en der goede kritieken ontvangt, kon de Weinstein Company het niet laten om een nieuwe trailer van het drama Carol vrij te geven, waarin actrices Cate Blanchett en Rooney Mara schijnen. Zoals we zien worden de fragmenten niet door conversaties versterkt, in plaats daarvan moet de trailer het hebben van de vreedzame muziek en beelden. De film van Todd Haynes (I'm Not There) is gebaseerd op het romantische schrijfwerk van Patricia Highsmith (destijds geschreven onder het pseudoniem Claire Morgan), getiteld The Price of Salt, uit 1952.



Het verhaal volgt twee vrouwen in de jaren 50 van New York, met compleet verschillende achtergronden, die een onverwachte liefdesaffaire aangaan. Therese Belvit (Mara) is een jonge 20-jarige, werkzaam in een warenhuis en droomt van een bevredigend leven. Wanneer ze Carol (Blanchett) ontmoet, een aantrekkelijke vrouw die gevangen zit in een liefdeloos huwelijk, slaat er een vonk over.

Phyllis Nagy schreef het scenario van het drama, waarvan men al vermoedt dat er noemenswaardige prijzen binnengehaald zullen worden. De rest van de cast wordt uitgebeeld door Kyle Chandler, Sarah Paulson, Jake Lacy en Cory Michael Smith. Liefhebbers hoeven niet lang meer te wachten: Carol zal vanaf 17 december in de bioscoopzalen te bewonderen zijn.

NieuwsFilm

meest populair