Daniel Radcliffe zet masturbatiegerucht recht

Daniel Radcliffe zet masturbatiegerucht recht

Hij had het naar zijn zin op de set van 'Harry Potter', maar ook weer niet zo uitbundig.

Horns-ster Daniel Radcliffe heeft verwarring veroorzaakt met enkele opmerkingen over zijn puberjaren. In gesprek met Playboy kwamen er behoorlijk wat nieuwe en vermakelijke zaken over de 25-jarige Engelsman naar boven. Één van die affaires ging over tienerjongens en de manier waarop masturberen hun levens bestuurt. Playboy vond het noodzakelijk om aan Radcliffe te vragen hoe hij met deze conflicten omging tijdens de opnames van Harry Potter en of hij er tijd voor had. Zijn reactie?

"Ja, in die zin was ik net als elke andere tiener. Mijn favoriete citaat over masturberen is van Louis C.K., het gaat ongeveer als volgt: 'Ik kwam achter masturberen toen ik 11 was en sindsdien heb ik geen dag overgeslagen.' Ik geloof dat ik er best vroeg mee begon, voor mijn tienerjaren. Maar niet wanneer ik op de set was. Ik had niet zoiets van: 'Wanneer voert Alan Rickman deze scène nou eens goed uit, zodat ik terug kan gaan naar mijn trailer?' Ook kampte ik met een ander gevoel, ook perfect omschreven door Louis C.K., een angst - na het rukken - dat iedereen weet wat je hebt gedaan. Het zou zo gênant zijn geweest als ik terug op de set kwam en de notabele leden van het Britse acteer koningsgenootschap in het oog moest kijken, wetende wat ik gedaan had."

Diverse sociale- en mediawebsites kwamen door de bovengenoemde formuleringen tot de conclusie dat de beste man gewoon dus levendig bezig was op de set met zijn toverstok. Radcliffe kwam achter dit roddelpraatje tijdens een interview met NME, terwijl hij Victor Frankenstein promootte. Vervolgens vroeg hij aan het magazine om de geruchten over het onaneren recht te zetten.

"Ik zei niet dat ik op de set rukte! Het is frustrerend wanneer je een verhaal vertelt en zegt: 'Ja, ik heb vaak gemasturbeerd toen ik een tiener was,' maar overduidelijk zei dat het niet op de set was. Kunnen jullie dit voor me opklaren: ik masturbeerde niet tijdens het filmen van 'Harry Potter.' Ik kreeg het voor elkaar om mezelf in toom te houden totdat ik thuis kwam."

NieuwsFilm

meest populair