Michael B. Jordan heeft geen spijt van 'Fantastic Four'

Michael B. Jordan heeft geen spijt van 'Fantastic Four'

Hij zou het allemaal weer opnieuw doen.

Het drama rondom de reboot van Fantastic Four is niet bij iedereen even goed gevallen. De meeste liefhebbers van de superhelden konden zich niet achter de nieuwe uitvoering scharen, evenals regisseur Josh Trank die volhoudt dat 20th Century Fox te veel met zijn visie bemoeide. Daarentegen melden diverse bronnen op hun beurt dat Trank de druk niet aankon en op de set belabberd te werk ging.

Toeschouwers die vanaf de zijkant de woordenstrijd gadesloegen zijn 't er in het algemeen wel over eens dat de hoofdrolspelers vooral de dupe zijn geworden. Hoewel hij de problemen van de film (en het maken er van) niet ontkent, is acteur Michael B. Jordan ondanks alles tevreden met de ervaring.

Tijdens een podcast van Bill Simmons ging de 28-jarige in op zijn belevenissen. "Het maken van de film zou ik graag weer opnieuw doen. Het was, voor iemand die een groot liefhebber is van stripboeken, een droom die uitkwam om zo'n karakter te spelen." Tijdens de productie ondervond hij hoeveel mensen aan de film werkten, een onderdeel waren van de gigantische machine.

"Ik ben er best heelhuids onderuit gekomen, weet je. Het was voor mij een les waardoor ik me realiseerde dat niet alles in mijn macht ligt. Je kan elke dag opstaan en zeggen: 'Ik ga voor dit of wat dan ook mijn 110% geven', en nog zal het niet uitpakken zoals mensen dat willen of hoe jij het voor je zag. Het betekent niet dat je een mislukkeling bent of slecht werk geleverd hebt. Het betekent gewoon dat het project, als een geheel, afhangt van vele zaken die het eindresultaat van de film bepalen, en niet alles heeft met jou te maken. Dat was één van de dingen waar ik vrede mee moest sluiten."



NieuwsFilm

meest populair