Michael B. Jordan wil terugkeren voor 'Creed 2'

Na het succesvolle openingsweekend lijkt een vervolg bijna gegarandeerd.

Nu Rocky-spinoff Creed zowel een kritisch als een financieel succes blijkt te zijn, is het niet erg verrassend dat er al gespeculeerd wordt over een vervolg. Een iemand die dat idee wel ziet zitten is in ieder geval Michael B. Jordan, de hoofdrolspeler van de film. Tijdens een interview met de Associated Press zei de acteur het volgende:

''Alleen al door de veelzijdigheid van het personage en zijn wereldje wil ik weten wat zijn volgende stap is. Zeker gezien het einde van de film, wat erg cool is. Ik denk dat het gezien het succes erg fijn zou zijn om opnieuw te werken met Sly (Stallone) en Tessa (Thompson).''

Creed bracht afgelopen Thanksgiving-weekend in Amerika ruim 42,6 miljoen dollar in het laatje. Dat is natuurlijk extra indrukwekkend gezien het budget van 35 miljoen dollar. Warner Bros. is in ieder geval blij, want de studio kon wel een succesfilm gebruiken. Nu is het natuurlijk nog afwachten of Sylvester Stallone en regisseur Ryan Coogler terug willen keren, maar dat zal ongetwijfeld snel duidelijk worden.



NieuwsFilm

meest populair