Script nieuwe 'Wolverine'-film bijna rond

Script nieuwe 'Wolverine'-film bijna rond

Bijna iedereen is tevreden met het werk.

In 2017 komt de laatste film uit waarin Hugh Jackman de rol van Wolverine speelt. Er is maar weinig bekend over de film, op het feit dat Patrick Stewarts Professor X er ook een rol in speelt. De productie zou moeten draaien om hun vader/zoon relatie. In een interview met Collider gaf producent Simon Kinberg hier een update over.

”We komen dicht in de buurt van een script waar iedereen enthousiast van wordt, en al weet ik niet wat de begindatum is, ik weet wel dat we niet beginnen tot het klaar is. Wat Hugh zei, is dat we allemaal, waaronder ikzelf, Lauren Shuler Donner, de studio, James Mangold, Hutch Parker, het gevoel hebben, dat we hier al zes of zeven of acht (afhankelijk van hoe je telt) films naartoe werken, en dat er maar weinig personages in de geschiedenis van cinema zijn, zo invloedrijk als Wolverine, dus om het laatste hoofdstuk van dat verhaal te vertellen, betekent dat we het best mogelijke verhaal moeten vertellen, en dat er een mythische kwaliteit aan vast moet kleven. Dus we moeten het goed krijgen. En ik denk dat het gaat lukken, en ik ben altijd bijzonder onder de indruk geweest van Jim Mangold. Hij is een geweldig verhalenverteller, geweldig met karakter. Hij heeft een bijzonder talent. Ik heb hoge verwachtingen van de film.”

In het verleden liet Jackman al eens weten de film niet te willen maken tot het scenario perfect is. Mogelijk is het team daar nu dus bij in de buurt. Waarschijnlijk draait de film om de Old Man Logan verhaallijn waar Jackman al eens over vertelde. Voorlopig staat de release gepland voor maart 2017.



NieuwsFilm

meest populair