Nieuwe "Bad Ass" poster 'Deadpool'

Nieuwe "Bad Ass" poster 'Deadpool'

De "Smart Ass" laat zijn wapens en achterwerk zien.

Het moge ondertussen duidelijk zijn dat de stevige superheldenfilm Deadpool een afwijkende insteek krijgt ten opzichte van vele andere genre-titels. Naast dat hij de vierde wand zal doorbreken door rechtstreeks het publiek toe te spreken, zal hij zijn aparte gevoel voor humor niet onder stoelen of banken steken. Onderstaande poster is daar een nieuw bewijs van.

Naast zijn achterwerk zien we op de poster ook de gemiddelde uitrusting van de rood-zwarte anti-/superheld, gespeeld door Ryan Reynolds. De acteur krijgt back-up van namen als Ed Skrein (Ajax), T.J. Miller (Weasel), Morena Baccarin (Copycat), Gina Carano (Angel Dust) en Brianna Hildebrand als Negasonic Teenage Warhead. Op 11 februari, dezelfde dag als Zoolander No. 2, gaat Deadpool in première in de Nederlandse bioscoop.

Klik voor een vergroting

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/f664dbf.jpg][/url]


Deadpool wordt een oorsprongsverhaal, waarin de voormalig Special Forces-agent Wade Wilson een huurling wordt. Door een experiment krijgt hij de kracht versneld te genezen van zijn wonden. Met zijn superkrachten jaagt de gemaskerde Deadpool op de persoon die zijn leven bijna verwoestte.

NieuwsFilm

meest populair