Nieuwe trailer & eerste officiële blik op Billie Lourd in 'Star Wars: The Force Awakens'

Nieuwe trailer & eerste officiële blik op Billie Lourd in 'Star Wars: The Force Awakens'

Plus nog veel meer promo-materiaal.

Ondertussen wordt Star Wars: The Force Awakens helemaal uitgeplozen via allerlei tv-spots en foto's en Walt Disney lijkt mij ook weinig ontzag meer te hebben voor de geheimzinnige insteek die J.J. Abrams altijd wil meegeven aan zijn films. Via People krijgen we een officiële blik op actrice Billie Lourd, in het echte leven de dochter van Carrie Fisher. De oplettende kijker ziet dat Lourd haar haar zo'n beetje hetzelfde heeft als haar moeder in de eerdere films had.

Walt Disney heeft (gelukkig) nog niet onthuld welke rol Lourd heeft in het verhaal van Episode VII. Zelfs haar naam lijkt nog niet bekend, dus wie weet heeft ze een doorslaggevend aandeel. Op de eerste foto, die eerder lekte, zien we haar met de android PZ-4CO.




En hieronder een compleet nieuwe trailer:


Tevens verschenen er weer wat tv-spots voor de film van regisseur J.J. Abrams en co-schrijvers Lawrence Kasdan en Michael Arndt.




Naast bovenstaande beelden verscheen er ook een reeks nieuwe foto's. De opvallendste toont het personage General Hux (Domhnall Gleeson), samen met Kylo Ren (Adam Driver) en met Captain Phasma (Gwendoline Christie) op de achtergrond. Nog een week en dan mag je eindelijk naar de bioscoop..!













NieuwsFilm

meest populair