Matt Damon, Julianne Moore en Josh Brolin in 'Suburbicon'?

Matt Damon, Julianne Moore en Josh Brolin in 'Suburbicon'?

De misdaadfilm die George Clooney zal regisseren naar een script van de gebroeders Coen.

De vorige regieklus van acteur/regisseur George Clooney, The Monuments Men, bezat een solide cast, hoewel niet iedereen over de oorlogsfilm te spreken was. Daar trekt Clooney zich niet veel van aan, want met behulp van Ethan en Joel Coen zal hij van Suburbicon zijn volgende project maken. Daar komt bij dat het trio al in gesprek is met een drietal acteurs om een hoofdrol te vervullen, aldus Deadline. Het zou gaan om Matt Damon, Josh Brolin en Julianne Moore.

Over het verhaal is niet echt veel bekend. We weten dat het een film noir wordt die in de jaren 50 plaatsvindt. De onderneming wordt vergeleken met het regiedebuut van de gebroeders Coen, de misdaadprent Blood Simple uit 1984.

Joel Silver (Sherlock Holmes, The Nice Guys) treedt op als producent. Suburbicon wordt onafhankelijk gefinancierd. TriStar Pictures, een onderdeel van Sony, zal de titel later uitbrengen. Naar verluidt zal men pas volgend jaar in oktober met de productie beginnen. Dat is inderdaad een lange wachttijd, voorlopig zullen we het dus met Hail, Caesar! moeten doen, welke door de Coens is geregisseerd en een belangrijke rol voor Clooney bevat. Het komisch drama komt volgend jaar in februari uit.



NieuwsFilm

meest populair