De door Bryan Singer 'misbruikte' man gaat de cel in

De door Bryan Singer 'misbruikte' man gaat de cel in

Michael Egan zoog alles uit zijn duim, maar moet wegens iets anders het gevangenschap in.

Het recht zegeviert, dat zal door Bryan Singers hoofd gaan nu Michael Egan veroordeeld is tot een straf van 2 jaar in de gevangenis. Egan heeft het de X-Men-regisseur de laatste jaren moeilijk gemaakt door walgelijke roddels de wereld in te brengen. De 50-jarige filmmaker en producent Gary Goddard werden door Egan ervan beschuldigd dat ze hem hebben getracht te verkrachten toen Egan 17 was. Dit zou hebben plaatsgevonden in 2006, nadat Superman Returns uitkwam.

Jarenlang hielden beide partijen vol dat ze in het gelijk stonden, maar een rechter seponeerde de zaak uiteindelijk. Het verhaal van Egan zou uit gatenkaas bestaan, wat zijn advocaat daarna oprecht toegaf. De beste man bood zelfs zijn spijtbetuiging aan de beschuldigden. Omdat Egan vervolgens niemand had om hem te verdedigen, gaf hij de zaak op.

Nu lijkt het erop dat Egan geen nieuweling is op het gebied van larie en apekool uitkramen. De reden waarom hij nu de bajes zijn nieuwe thuis mag noemen komt omdat hij veroordeeld is wegens sociale en fiscale fraude. Tussen 2007 en 2012 speelde Egan het klaar om beleggers in fictieve bedrijven en contracten te investeren, wat uiteraard naar niets leidde. Meer dan 14 slachtoffers zouden bij elkaar zo'n 300.000 dollar aan Egan hebben overgedragen.



NieuwsFilm

meest populair