Bebop en Rocksteady in eerste trailer 'TMNT 2'

En we zien ook Casey Jones.

De eerste trailer van Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows is vrijgegeven. De film is het vervolg op de in 2014 verschenen live-action reboot van Paramount Pictures en graaft dieper in de geschiedenis van de franchise. Daarom zullen er nieuwe personages als burgerwacht Casey Jones (Stephen Amell), Bebop (Gary Anthony Williams) en Rocksteady (Stephen Farrelly) in de film geïntroduceerd worden. Paramount heeft besloten om die meteen te onthullen en zodoende vertelt onderstaande trailer ons al een boel over de nieuwe film.

Voor de film keerden natuurlijk ook een boel castleden terug. Alan Ritchson, Jeremy Howard, Pete Ploszek en Noel Fisher keren bijvoorbeeld terug als respectievelijk Raphael, Donatello, Leonardo (Johnny Knoxville doet de stem) en Michelangelo. Ook Megan Fox en Will Arnett zijn weer te zien in de film als journaliste April O’Neil en cameraman Vernon Fenwick.

Het overkoepelende plan voor deze vervolgfilm lijkt wel te zijn dat er meer fanfavoriete personages terug moeten keren. De franchise bestaat al sinds 1987, dus er is nog genoeg materiaal voor de films om zich op te baseren. Voor de komende film mogen we in elk geval nog grotere actiescènes verwachten dan in de eerste te zien waren. Hieronder de trailer. Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows van regisseur Dave Green gaat op 18 augustus in première.









NieuwsFilm

meest populair