Kathleen Kennedy: 'Indiana Jones 5' komt er wel

Kathleen Kennedy: 'Indiana Jones 5' komt er wel

Iedereen wil het, dus waarom niet?

Iedereen wil ‘m maken: Indiana Jones 5. Harrison Ford wil het, Steven Spielberg en ook Lucasfilm. Maar waarom is er dan nog geen film onderweg? Lucasfilm voorzitter Kathleen Kennedy gaf een update tijdens een gesprek met The Hollywood Reporter. Het komt erop neer dat Star Wars nog altijd alle aandacht krijgt, en pas als dat goed zit, kan er verder gekeken worden.

”We proberen allemaal uit te vogelen wat het goede moment is om er weer in te stappen,” vertelde Kennedy. ”Harrison wil hem graag maken; Steven wil hem graag maken. We hebben ook al wat verhaalideeën gehad, maar verder dan dat weet ik het nog niet. Ik denk dat er wel een komt. We maken in elk geval vooruitgang met Indy. Maar op dit moment is iedereen vooral bezig met Star Wars.”

Het is in elk geval goed nieuws voor fans van de franchise. Maar dat hebben we de afgelopen weken sowieso veel gehad, gezien een boel andere statements rond de mogelijke vijfde film in de franchise. Toch is het even de vraag hoelang het nog duurt voordat Ford te oud is voor de rol. Hij is nu al begin zeventig.



NieuwsFilm

meest populair