Algemeen

'Suicide Squad' krijgt synopsis

De superschurken nemen het op tegen een enigmatische, onverslaanbare entiteit.

door Jim Pedd om 17:18 in Algemeen
DC Collectibles heeft aangekondigd dat er in 2016 merchandise volgt voor Suicide Squad. Foto’s zijn er niet van de producten, maar in de aankondiging zat wel een officiële synopsis voor de film. Daarmee weten we voor het eerst echt waar de film om zal draaien, hoewel de synopsis nou ook weer niet zoveel onthult.

Het voelt goed om slecht te zijn… Verzamel een team van ’s werelds meest gevaarlijke gevangen genomen superschurken, geef hen de meest krachtige wapens die de regering heeft en stuur ze op een missie om een enigmatische, onverslaanbare entiteit te vernietigen. Amerikaans intelligence officer Amanda Waller heeft besloten dat alleen een in het geheim verzamelde groep van wanhopige, afschuwwekkende individuen die nauwelijks iets te verliezen hebben volstaat. Echter, zodra zij zich realiseren dat ze niet geselecteerd zijn om te slagen, maar voor hun schuldigheid als ze onvermijdelijk gaan falen, zal het Suicide Squad dan besluiten te sterven bij een poging toch te slagen, of maken ze de keus dat het ieder voor zich wordt?

De film van regisseur David Ayer gaat op 4 augustus in première. Mocht je meer informatie willen over de film, verwijzen we jullie door naar onze minigids.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrischzz

Avatar

"enigmatische, onverslaanbare entiteit te vernietigen"


Dus.. je stuurt een groepje criminelen op pad om een God-achtige entiteit te vernietigen? Als dit in het zelfde universum als Batman en Superman is.. waarom stuur je dan een groepje van dit er op af en vraag je niet even aan Superman om dit op te lossen?

Lijkt me verstandiger..

Rich Art

Avatar

Chrischzz " waarom stuur je dan een groepje van dit er op af en vraag je niet even aan Superman om dit op te lossen?"

Wellicht speelt het zich voor Man of Steel af? Dat maakt het dan logischer in dit geval...

xHessen

Avatar

De Suicide Squad handelt zaken af waarin de regering geen rol in wil spelen. Als de missie fout afloopt kunnen ze een groep criminelen de schuld geven.

M0vieFreak

Avatar

xHessen "de Suicide Squad handelt zaken af waarin de regering geen rol in wil spelen. Als de missie fout afloopt kunnen ze een groep criminelen de schuld geven."


Klopt, ik kijk er enorm veel naar uit. :Y

Ed Crane

Avatar

Chrischzz ""enigmatische, onverslaanbare entiteit te vernietigen"


Dus.. je stuurt een groepje criminelen op pad om een God-achtige entiteit te vernietigen? Als dit in het zelfde universum als Batman en Superman is.. waarom stuur je dan een groepje van dit er op af en vraag je niet even aan Superman om dit op te lossen?

Lijkt me verstandiger.."


Volgens mij staan de antwoorden gewoon in het stukkie boven...

NieuwsFilm

meest populair