'Suicide Squad' krijgt synopsis

'Suicide Squad' krijgt synopsis

De superschurken nemen het op tegen een enigmatische, onverslaanbare entiteit.

DC Collectibles heeft aangekondigd dat er in 2016 merchandise volgt voor Suicide Squad. Foto’s zijn er niet van de producten, maar in de aankondiging zat wel een officiële synopsis voor de film. Daarmee weten we voor het eerst echt waar de film om zal draaien, hoewel de synopsis nou ook weer niet zoveel onthult.

Het voelt goed om slecht te zijn… Verzamel een team van ’s werelds meest gevaarlijke gevangen genomen superschurken, geef hen de meest krachtige wapens die de regering heeft en stuur ze op een missie om een enigmatische, onverslaanbare entiteit te vernietigen. Amerikaans intelligence officer Amanda Waller heeft besloten dat alleen een in het geheim verzamelde groep van wanhopige, afschuwwekkende individuen die nauwelijks iets te verliezen hebben volstaat. Echter, zodra zij zich realiseren dat ze niet geselecteerd zijn om te slagen, maar voor hun schuldigheid als ze onvermijdelijk gaan falen, zal het Suicide Squad dan besluiten te sterven bij een poging toch te slagen, of maken ze de keus dat het ieder voor zich wordt?

De film van regisseur David Ayer gaat op 4 augustus in première. Mocht je meer informatie willen over de film, verwijzen we jullie door naar onze minigids.



NieuwsFilm

meest populair