Algemeen

Scarlett Johansson wellicht te zien in 16+ komedie 'Move That Body'

Het verhaal is een mix tussen 'The Hangover' en 'Weekend at Bernie's.'

door Rik Timmer om 13:05 in Algemeen
Volgens The Wrap is Scarlett Johansson met Sony Pictures in gesprek om in een komedie van hen te spelen. Het gaat om Move That Body, welke pas geleden de Black List van 2015 behaalde en vrouwgericht zal zijn. Het project wordt omschreven als een grove humoristische prent, die in enige mate op The Hangover en Weekend at Bernie's zal lijken. Naar verluidt hoopt Sony dat ze hiermee een nieuwe franchise in handen hebben.

Het plot volgt vijf vrienden die in Miami een strandhuis huren voor een vrijgezellenfeest. De viering ontdoet zich van alle vreugde wanneer ze per ongeluk een mannelijke stripper doden. Regisseuse Lucia Aniello (tv serie Broad City) zal naar een scenario filmen dat ze samen met Paul W. Downs (Ghost Team) schreef. Hij zal ook een rol in de komedie vervullen.

Johansson heeft het maar druk. Naast de geruchten dat ze zich mogelijk bij het monsteruniversum van Universal voegt, zal ze ook in de verfilming van Ghost in the Shell optreden. De komende tijd kunnen we haar zien en horen in titels als Hail, Caesar!, The Jungle Book en Captain America: Civil War.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Thiver

Avatar

Rik "Het plot volgt vijf vrienden die in Miami een strandhuis huren voor een vrijgezellenfeest. De viering ontdoet zich van alle vreugde wanneer ze per ongeluk een mannelijke stripper doden."

Dat klinkt nochtans eerder als een gender reversal van Very Bad Things.

nieuwslaatste nieuws

meest populair