Trailer 'Whiskey Tango Foxtrot' plaatst Tina Fey in oorlogsgebieden

Trailer 'Whiskey Tango Foxtrot' plaatst Tina Fey in oorlogsgebieden

De dramedy bevat eveneens Margot Robbie, Martin Freeman en Billy Bob Thornton.

Na een paar eerste beelden van de dramedy Whiskey Tango Foxtrot heeft Paramount Pictures een eerste vermakelijke trailer en poster vrijgegeven, welke je beide hieronder kan bezichtigen. De oorlogsfilm is gemaakt naar de memoires van oorlogscorrespondente Kim Barker, The Taliban Shuffle: Strange Days in Afghanistan and Pakistan. In de film zal zij door Tina Fey gespeeld worden.

We volgen Barker die zowel naar Afghanistan als Pakistan gestuurd wordt om verslag uit te brengen over de huidige stand van zaken. Haar eerste bestemming is Kabul, waar ze zich absoluut niet thuis voelt. Niet alleen kampt ze met verscheidene uitdagingen - welke gecreëerd worden door de oorlogstijd, taalbarrière en cultuurverschillen - ook moet ze met invloedrijke mensen om zien te gaan, zoals militaire leiders, plaatselijke ambtenaren en collega's van over de gehele wereld.



Fey wordt vergezeld door acteurs Martin Freeman, Margot Robbie, Alfred Molina en Billy Bob Thornton. De memoires van Barker zijn door Robert Carlock in scriptvariant omgetoverd. Glenn Ficarra en John Regue, die o.a. Crazy, Stupid, Love. en Focus maakten, zijn verantwoordelijk voor de regie. Whiskey Tango Foxtrot zal volgend jaar in maart uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair