Daniel Craigs cameo in 'Star Wars: The Force Awakens' onthuld

Daniel Craigs cameo in 'Star Wars: The Force Awakens' onthuld

De huidige James Bond is te 'zien' in een van de grappigste scenes in de film.

Er gingen al geruchten dat Daniel Craig een cameorolletje als Stormtrooper zou spelen in Star Wars: The Force Awakens, maar Entertainment Weekly bevestigt nu dat dit inderdaad het geval is. Volgens de site werd Spectre bijna tegelijkertijd met The Force Awakens gefilmd in Pinewood Studios, om de hoek van de Disney-productie. Craig kon bij wijze van spreken tijdens een pauze op de Bond-set zijn dure kostuum uittrekken en een Stormtrooper-pak aantrekken.

Maar in welke scene is Craig te 'zien'? Volgens EW is het de hilarische scene waarin het personage Rey gevangen wordt genomen en een 'Jedi mind trick' gebruikt op een hulpeloze Stormtrooper. Deze trooper zou dus Craig zijn!

Naast Craig zijn er meer beroemdheden die cameo's hebben in de film. Zo zouden Simon Pegg, Lin-Manuel Miranda en Bill Hader (wiens stem de basis voor BB-8's bliepjes zou zijn) allen rolletjes hebben in de film. Componist Michael Giacchino speelt verder een Stromtrooper die Poe Dameron in de Starkiller Base voor de voeten van Kylo Ren gooit, en Radiohead-bandlid Nigel Godrich zou een willekeurige Stormtrooper spelen. Ook gaan er geruchten dat Tom Cruise en Benedict Cumberbatch de witte pakjes van de First Order-soldaten zouden hebben aangetrokken, maar dat moet nog worden bevestigd.



NieuwsFilm

meest populair