Algemeen

Daniel Craigs cameo in 'Star Wars: The Force Awakens' onthuld

De huidige James Bond is te 'zien' in een van de grappigste scenes in de film.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 18:54 in Algemeen
Er gingen al geruchten dat Daniel Craig een cameorolletje als Stormtrooper zou spelen in Star Wars: The Force Awakens, maar Entertainment Weekly bevestigt nu dat dit inderdaad het geval is. Volgens de site werd Spectre bijna tegelijkertijd met The Force Awakens gefilmd in Pinewood Studios, om de hoek van de Disney-productie. Craig kon bij wijze van spreken tijdens een pauze op de Bond-set zijn dure kostuum uittrekken en een Stormtrooper-pak aantrekken.

Maar in welke scene is Craig te 'zien'? Volgens EW is het de hilarische scene waarin het personage Rey gevangen wordt genomen en een 'Jedi mind trick' gebruikt op een hulpeloze Stormtrooper. Deze trooper zou dus Craig zijn!

Naast Craig zijn er meer beroemdheden die cameo's hebben in de film. Zo zouden Simon Pegg, Lin-Manuel Miranda en Bill Hader (wiens stem de basis voor BB-8's bliepjes zou zijn) allen rolletjes hebben in de film. Componist Michael Giacchino speelt verder een Stromtrooper die Poe Dameron in de Starkiller Base voor de voeten van Kylo Ren gooit, en Radiohead-bandlid Nigel Godrich zou een willekeurige Stormtrooper spelen. Ook gaan er geruchten dat Tom Cruise en Benedict Cumberbatch de witte pakjes van de First Order-soldaten zouden hebben aangetrokken, maar dat moet nog worden bevestigd.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

brawljeff

Avatar

Simon Pegg was die dikke schroothandelaar aan het begin ;)

DeMuizenkoning

Avatar

Ah wel grappig! :) Was inderdaad compleet vergeten dat hij een eventueel een cameo had in ''The Force Awakens'', volgende keer eens iets beter opletten of ik zijn stem herken en hem zie in de aftiteling.

horizon

Avatar

Robbepost "Wat zou Craig hiervoor gevraagd hebben? Miljoentje of 5 a 10 ;)"

Star Wars? Dat doen ze allemaal gratis.

Robbepost

Avatar

Wat zou Craig hiervoor gevraagd hebben? Miljoentje of 5 a 10 ;)

Thyplosion

Avatar

Ewan McGregor heeft ook 1 woord voor de film opgenomen is vandaag bevestigd.

Je hoort de Stem van Obi Wan dan ook tijdens de flashback/visioen scene. Hij zegt 'Rey'

benjamin

Avatar

DeMuizenkoning "volgende keer eens iets beter opletten of ik zijn stem herken en hem zie in de aftiteling."
Volgens IMDB is hij (uncredited). Had hem ook niet herkend hoor, wel een geestige scène sowieso.

therealalexander

Avatar

Net de film gezien, dus ik kon er op letten...

En het klopt, je kan het aan zn stem horen (vooral de latere zinnen), en hij gebruikt ook een beetje dezelfde lichaamstaal als in 007. Stiekem best leuk :P

M0vieFreak

Avatar

Leuke cameo, was vergeten dat hij dat had gedaan. :)

nieuwslaatste nieuws