Hoe anders had 'Star Wars: The Force Awakens'  kunnen zijn..? (SPOILERS)

Hoe anders had 'Star Wars: The Force Awakens' kunnen zijn..? (SPOILERS)

En welk nieuw personage had oorspronkelijk moeten sterven in Episode VII?

Voor wie Star Wars: The Force Awakens ondertussen heeft gezien kan niet ontkennen dat er een aantal onverwachte zaken in de film voorkomen. Zo ging er een bepaald personage dood en werd er een bepaald personage pas erg laat geïntroduceerd. Ondertussen geven meerdere betrokkenen online reacties op de gebeurtenissen, uiteraard met stevige SPOILERS. Dus je bent gewaarschuwd!!

Wat betreft de late introductie van Luke Skywalker (Mark Hamill) is nu duidelijk dat dit in eerdere versies van het script helemaal niet de bedoeling was. Scriptschrijver Michael Arndt, die op een zeker moment werd vervangen door regisseur J.J. Abrams en co-schrijver Lawrence Kasdan, liet tijdens een Q&A na de vertoning van de film weten dat Luke eerder geïntroduceerd zou worden:



Voor wie Abrams' The Force Awakens heeft gezien, weet dat we in Star Wars: Episode VIII van regisseur Rian Johnson (Looper) zeker meer van Luke gaan zien, aangezien zijn introductie de cliffhanger werd. Een personage die we niet te zien krijgen is Harrison Fords Han Solo. Er was oorspronkelijk ook een (nieuw) personage die het einde van Episode VII niet had mogen halen.

Volgens acteur Oscar Isaac moest zijn personage Poe Dameron sterven nadat de TIE Fighter neerstortte op de planeet Jakku. Isaac meldde tegenover GQ dat hij dit in eerste instantie begreep van Abrams. De regisseur kwam hier dus later op terug. Het was overigens ook al een tijd bekend dat de X-Wing piloot een aandeel krijgt in de opvolger die in de zomer van 2017 verschijnt.

En over spoilers gesproken, hieronder de video 'Easter Eggs, Secret Cameos & References' van Mr Sunday Movies:



Hieronder ter vermaak een clip uit de show van Stephen Colbert, waarin hij in een paar tellen de originele trilogie uitlegt.



NieuwsFilm

meest populair