Nieuwe trailer horrorfilm 'The Forest' met Natalie Dormer

Plus een gloednieuwe poster van de film.

Gramercy Pictures heeft wederom een nieuwe trailer van Jason Zada's horrorfilm The Forest vrijgegeven. The Forest is een nieuwe bovennatuurlijke thriller, waarin Game of Thrones-actrice Natalie Dormer de hoofdrol speelt en is gebaseerd op een idee van David S. Goyer. De trailer kun je hieronder bekijken, alsmede een nieuwe poster, ook onthuld door Gramercy.

The Forest werd op locatie gefilmd in Tokyo en het legendarische Aokigahara-woud aan de voet van Mount Fuji. Dormer speelt een jonge Amerikaanse vrouw, die in dit woud op zoek gaat naar haar tweelingzus, die onder mysterieuze omstandigheden is verdwenen.

Ondanks verschillende waarschuwingen besluit ze toch het woud in te gaan om de waarheid achter de verdwijning van haar zus te achterhalen. Al snel wordt ze echter geconfronteerd door de gekwelde zielen van de doden die op deze plek zijn gevallen. Naast Dormer speelt ook Taylor Kinney een rol in de film, die vanaf 8 januari 2016 in de Amerikaanse bioscopen draait. Over een Nederlandse releasedatum is nog niks bekend.




NieuwsFilm

meest populair