'Fifty Shades of Black' ontvangt een red-band trailer

'Fifty Shades of Black' ontvangt een red-band trailer

Marlon Wayans toont het erotische verhaal van E.L. James in een ander licht.

Parodiefilms zien we vandaag de dag niet vaak meer voorbij komen, doch maakt komediant Marlon Wayans ze nog altijd met veel plezier. De laatste paar jaren was hij zoet bezig met de A Haunted House-films (komische nabootsingen van found footage horror) en nu tracht hij zijn succes elders te zoeken, de afdeling erotiek. Het is geen geheim dat het verhaal van Fifty Shades of Grey zowel op papier als in filmformaat een aanzienlijk succes is. Wayans kon het daarom niet laten om zijn eigen versie tot film te verwerken: Fifty Shades of Black.

Daarvan zie je hieronder een tweede trailer, van de keer een red-band editie. Er is nog altijd geen plot uitgegeven, het oorspronkelijke verhaal draait om een studente die in aanraking komt met de mysterieuze miljonair Christian Grey. Hij lokt de jonge dame in een wereld vol duistere seksuele fantasieën. Deze komedie zal de film van regisseuse Sam Taylor-Johnson parodiëren, evenals Magic Mike en televisiepersoonlijkheid Kim Kardashian.



Wayans schreef samen met Rick Alvarez het script, welke Michael Tiddes heeft verfilmd. Wayans zal optreden als Mr. Black en Kali Hawk als Hannah. Andere rollen zijn voor Fred Willard, Mike Epps en Jane Seymour. Wie zich aangetrokken voelt tot de trailer: Open Road Films brengt de komedie in Nederland vanaf 11 februari uit.



NieuwsFilm

meest populair