Vierde kind voor acteur Hugh Grant

Vierde kind voor acteur Hugh Grant

Zijn tweede met de Zweedse televisie producente Anna Eberstein.

Engelsman Hugh Grant is op 55-jarige leeftijd vader geworden, voor de vierde keer maar liefst. Zijn huidige Zweedse vriendin, Anna Elisabet Eberstein, is van hun tweede kind bevallen - een dochtertje wier naam nog een mysterie is. Dat heeft de moeder van Eberstein, Susanne, aan een Zweeds nieuwsblad bekend gemaakt. Haar woorden: "Ik kan bevestigen dat ik een ander kleinkind heb gekregen. Het is fantastisch."

Grants verleden met vriendinnen en kinderen is een aparte. In september 2011 werd de acteur voor het eerst een papa. Tinglan Hong, een receptioniste bij een Chinees restaurant te Londen, schonk toen leven aan dochterlief Tabitha. De publicist van de Man from U.N.C.L.E.-acteur onthulde dat het kind tot stand kwam door middel van een "kortstondige affaire." Rondom de geboorte van het kind zat het Grant niet mee. Hong werd door de media zwartgemaakt en de opdringerigheid van diverse journalisten zorgde ervoor dat Grant de geboorte moest missen.

Precies een jaar later kwam Grants tweede kind ter wereld, zoon John Mungo. Die kreeg hij echter niet met Hong, maar met de bovengenoemde Eberstein. Op het gebied van gezonde relaties stond het geluk niet aan Grants kant, want binnen de kortste keren probeerde hij weer met Hong wat van de grond te krijgen. Uit de kortdurende tweede kans kwam hun volgende nakomeling, Felix. We hopen dat de acteur klaar is met het overstappen tussen de vrouwen en een gelukzalige toekomst tegemoet gaat.



NieuwsFilm

meest populair