Foto's & details Colossus & eerste tv-spot 'Deadpool'

Foto's & details Colossus & eerste tv-spot 'Deadpool'

Plus een nieuwe boodschap van Deadpool, samen met zijn maatje Weasel.

Een nieuwe dag: nieuwe info rond de X-Men spin-off Deadpool in het kader van de #12DaysOfDeadpool-campagne. Dit keer zelfs aangevuld met info van Entertainment Weekly, over het personage Colossus. Inclusief twee - naar verluidt - eerste officiële foto's van de ijzeren mutant.

Tot op heden werd gedacht dat Andre Tricoteux de rol invulde van het personage Colossus, maar na een gesprek met Stefan Kapicic blijkt dat hij Tricoteux' werk heeft afgerond.

"Tim Millers had het idee bij Colossus dat hij groter en sterker is dat alle anderen. Dus voor motion capture betekende dat er een extreem grote man nodig was. Ik ben 1.93 meter, maar hij wilde dat Colossus groter werd dan 2.13 meter. Dus ze gebruikte een stuntman in verband met de lengte, en dat deden ze erg goed. Tim wilde dat Colossus zoveel als mogelijk zou klinken als in de comics. Daarvoor ben ik ingevlogen, aangezien hij mijn stem vond klinken als die van Colossus, die een authentiek Russisch accent heeft. Als je hem hoort spreken, dan geeft de stem van mijn personage hem de geschiedenis van Piotr Rasputin. Hiermee lijkt hij het meest op het originele idee achter het comic-personage."

Hieronder een eerste tv-spot en twee nieuwe foto's van Colossus. Hij krijgt een aanzienlijk aandeel in Tim Millerss Deadpool, ten opzichte van zijn bijrollen in de eerdere X-Men films.







Hieronder een commercial die werd uitgezonden tijdens een NBA wedstrijd. Naast Deadpool zien we ook Weasel (T.J. Miller). Daarna volgt een grappig bedoeld videootje, verschenen op het YouTube-account van hoofdrolspeler Ryan Reynolds. Misschien leuk als achtergrond tijdens komende kerstdagen... Dan verschijnt overigens ook een compleet nieuwe trailer!




NieuwsFilm

meest populair