Luister nu naar Radioheads alternatieve 'Spectre'-themalied!

Luister nu naar Radioheads alternatieve 'Spectre'-themalied!

Zoals we weten, kozen de makers van de nieuwste Bond-film uiteindelijk voor Sam Smith.

De liedjes die voor de Bond-films met Daniel Craig zijn gekozen werden door het publiek en de critici nogal verschillend ontvangen. Chris Cornells Ýou Know My Name' en Adele's 'Skyfall' (dat zelfs een Oscar won) konden rekenen op enthousiaste reacties, maar voor Jack White en Alicia Keys' themalied 'Another Way To Die' (behorende bij Quantum of Solace) gold het tegenovergestelde.

Een maand of twee geleden kregen we voor het eerst Spectre-themalied 'The Writing's on the Wall' van Sam Smith te horen, een lied dat de nodige gemengde reacties met zich meebracht. Dit had echter anders kunnen zijn. Smith was namelijk niet de enige die werd beoogd om een themalied te verzinnen en te zingen; Radiohead, Lana Del Rey en Ellie Goulding werden eerder allen genoemd als mogelijke kandidaten. De eerstgenoemde band heeft nu via hun Soundcloud-pagina de track vrijgegeven die zij hadden ingediend bij de makers van Spectre.

Het debat welk lied uiteindelijk beter past bij de film is online al van start gegaan. Wat vinden jullie? Sam Smith of Radiohead? Luister hieronder naar beide liedjes!




NieuwsFilm

meest populair