Hoe wordt de Justice League gevormd in 'Batman v Superman: Dawn of Justice'?

Hoe wordt de Justice League gevormd in 'Batman v Superman: Dawn of Justice'?

En hoe zit het met Batmans sidekick Robin?

Hoewel Marvel hun franchises begon met individuele films voor al hun helden, wat uiteindelijke leidde tot The Avengers, pakken Warner Bros. Pictures en DC Comics dit op een heel andere manier aan wat betreft hun Justice League-film(s).

Warner begon hun DC-filmuniversum met enkel Superman in Man of Steel, maar gooien daar Batman en Wonder Woman bij in het in maart 2016 te verschijnen Batman v Superman: Dawn of Justice, gevolgd door een Wonder Woman-film en dan de eerste Justice League. We wisten al dat meerdere leden van de League hun opwachting zullen maken in Dawn of Justice, maar dit zullen slechts cameo's zijn. Heroic Hollywood beweert nu te weten wat de aard van deze cameo's zal zijn en hoe het gat tussen deze film en de eerste Justice League wordt gedicht. De site beweert namelijk dat er na afloop van Dawn of Justice geen Marvel-achtige 'stinger' zal zijn na de credits, maar dat er waarschijnlijk tijdens de credits een montage te zien zal zijn in de trant van de opening credits van Watchmen:

''De eindcredits van Batman v Superman zullen bestaan uit een montage zoals die van Watchmen, waarin de geschiedenis van The Minutemen en de toond van de Watchmen-wereld wordt geïntroduceerd. Dit werkte voor de Minutemen, maar kan ook op briljante wijze werken voor de Justice League. Met deze techniek hoopt Warner vergelijkingen met Marvels aanpak te voorkomen.''

Een ander gerucht dat vandaag opdook bij Latino Review zou erop duiden dat de Robin die omkwam in dit filmuniversum de tweede Robin, Jason Todd, betreft. Dick Grayson, de oorspronkelijke Robin, zou nog leven en zou zelfs genoemd worden in Dawn of Justice.



NieuwsFilm

meest populair