Vijf magische beelden 'Doctor Strange'

Vijf magische beelden 'Doctor Strange'

Zie meteen wat magie van Marvels nieuwste film.

Eerder vandaag was er al de eerste officiële foto van Benedict Cumberbatch als Marvels Doctor Strange. Nu heeft Entertainment Weekly nog een vijftal nieuwe beelden vrijgegeven van de film, waarmee we een iets betere indruk krijgen van wat we mogen verwachten.

Cumberbatch verliest in deze magische film van Scott Derrickson als neurochirurg Stephen Strange de controle over zijn handen. Daarom gaat hij op een spirituele reis naar Tibet om manieren te vinden om weer aan het werk te kunnen. Daarbij komt hij de Ancient One tegen, een rol van Tilda Swinton. Zij leert hem magie te beheersen. Hieronder de foto’s die de indruk geven van een behoorlijk bizarre film.



Over bovenstaande foto vertelde acteur Benedict Cumberbatch: "Deze gebaren zijn manieren om magie te scheppen. Het is iets erg moois. Het is als ballet, erg dynamisch. En zodra de jongens in de achterkamertjes er werk aan verrichten, zul je behoorlijk gestoorde dingen zien gebeuren."



Hierboven nog een ander shot van Doctor Strange.



En dan een kamer vol relikwieën. Wat we precies zien wordt niet verhelderd op de site van EW.



Het beeld hierboven toont Doctor Strange in een vreemde situatie. Wat er gebeurt is ook hier niet bekend. Maar in elk geval is de inspiratie van de film duidelijk: de comic ontstond in de jaren zestig en bevatte behoorlijk wat vreemde dingen. "Mensen deden allerhande experimenten met de geest," aldus Kevin Feige. "Dus dat hoort bij de film."



Tot slot een beeld waarop we vermoedelijk de nasleep van het verwoestende ongeluk zien, waardoor Strange niet meer als neurochirurg kan werken.



NieuwsFilm

meest populair