Michael Fassbender als Aguilar én Callum Lynch op nieuwe foto's 'Assassin's Creed'

Michael Fassbender als Aguilar én Callum Lynch op nieuwe foto's 'Assassin's Creed'

De 15e eeuwse huurmoordenaar en de hedendaagse held.

Via Empire krijgen we een nieuwe indruk op Justin Kurzels Ubisoft gameverfilming Assassin's Creed. Na de eerdere eerste still zien we nu hoofdrolspeler Michael Fassbender als de twee bepalende personages in het verhaal.

Op de eerste foto zien we Fassbender als zijn personage Aguilar, de 15e eeuwse Spaanse zwaardvechter en huurmoordenaar Aguilar. De foto daarna onthult zijn hedendaagse afstammeling Callum Lynch. Door een revolutionaire technologie herbeleeft Lynch de avonturen van zijn voorvader Aguilar. Hij komt erachter dat hij een afstammeling is van de mysterieuze geheime Assassins. Met zijn nieuwe kennis en vaardigheden kan hij het opnemen tegen de onderdrukkende en machtige organisatie Templar.





Andere rollen zijn voor onder meer Marion Cotillard, Brendan Gleeson, Jeremy Irons en Ariane Labed en op 22 december 2016 gaat Assassin's Creed in première in de Nederlandse bioscoopzalen. De onlangs gestarte viral campagne lijkt door te schemeren dat we de eerste trailer eind maart kunnen verwachten. Overigens verschijnt er volgend jaar nog een grote ambitieuze gameverfilming: Warcraft: The Beginning, op 26 mei.

Hieronder een fan made poster van Assassin's Creed:



NieuwsFilm

meest populair