Deadpool vs Ajax op nieuwe foto's

Deadpool vs Ajax op nieuwe foto's

De eindstrijd ziet er heftig uit!

Entertainment Weekly heeft twee foto’s geplaatst van Deadpool. Op de eerste daarvan zien we hoe Deadpool (Ryan Reynolds) en schurk Ajax (Ed Skrein) het tegen elkaar op nemen. De tweede is een gewone foto van Reynolds personage, ditmaal niet in kostuum. Naast de foto’s kregen we ook wat details voorgeschoteld over de eindstrijd tussen Deadpool en Ajax.

Dat zal plaatsvinden op het dek van een gecrasht vliegtuig en lijkt behoorlijk heftig te worden. ”Ryan is als Muhammad Ali, danst om me heen en fluistert in mijn oor,” vertelde Ed Skrein over het gevecht. ”En ik ben als George Foreman, wil met elke klap zijn hoofd eraf slaan.” Het wordt dus een spannend gevecht, maar dat wil niet zeggen dat er niet genoeg ruimte is voor humor in de film.

Humor zal juist een belangrijke rol spelen in de film, blijkt bijvoorbeeld uit het volgende citaat van acteur Ryan Reynolds. ”De set was als een afwisselende-grap fabriek. Voor een bepaalde grap in de film schreven we maar liefst zestien versies,” vertelde de hoofdrolspeler.

Hieronder de twee foto’s van de film van regisseur Tim Miller. Deze gaat op 11 februari in première.




NieuwsFilm

meest populair