Brute concept-art: Magneto krijgt ongekende krachten in 'X-Men: Apocalypse'

Brute concept-art: Magneto krijgt ongekende krachten in 'X-Men: Apocalypse'

Als één van de Four Horsemen zal hij dingen laten zien die we niet eerder zagen in de X-Men films.

In X-Men: Apocalypse zal Michael Fassbenders Magneto een rol vervullen als één van de Four Horsemen van de superslechterik Apocalypse (Oscar Isaac). Via nieuwe concept-art geplaatst door Entertainment Weekly wordt duidelijk dat zijn krachten er niet minder op worden.

Naast onderstaande afbeelding had ook regisseur Bryan Singer iets te zeggen over het beeld van de voornaamste tegenstander van de X-Men in de eerdere films: "Een van de vele krachten van Apocalypse is dat hij andere mutanten kan bezielen met grotere krachten. Magneto laat een beetje zien van wat hij nu kan doen. Magneto is al enorm krachtig.... Nu geeft Apocalypse hem krachten die verder gaan dan we eerder hebben gezien."



Naast Magneto zijn de drie andere Horsemen Psylocke (Olivia Munn), Storm (Alexandra Shipp) en Archangel (Ben Hardy). Ze worden bestreden door onder meer James McAvoy's Professor X, Jennifer Lawrence's Mystique, Nicholas Hoults Beast, Evan Peters' Quicksilver en een heel stel jonge mutanten. X-Men: Apocalypse draait vanaf 19 mei in de Nederlandse (3D) bioscoop. Hieronder de eerdere trailer:



NieuwsFilm

meest populair