Jennifer Lawrence geen liefhebber van viering Oud & Nieuw

Jennifer Lawrence geen liefhebber van viering Oud & Nieuw

De kans op teleurstelling is te groot.

Vandaag is het weer zover, we nemen afscheid van 2015 en begroeten om middernacht het nieuwe jaar. De wisseling wordt aansluitend ruim gevierd met champagne, oliebollen en een hoop vuurwerk. Dat klinkt misschien gezellig, maar niet iedereen schaart zich daar achter. Actrice Jennifer Lawrence, die samen met Eddie Redmayne, Will Ferrell en Mark Wahlberg op de bank zat bij Graham Norton, maakte bekend dat het niet een feestdag is waar ze naar uitkijkt.

"Ik heb er echt een hekel aan. Ik heb nog nooit een goede avond gehad, iedereen probeert een mooie tijd uit te stippelen en het pakt altijd uit tot een teleurstelling. Ik ga geen plannen maken en als er iets leuks gebeurt... Maar steeds weer eindig ik dronken en teleurgesteld. Dat zou de titel van mijn memoires moeten zijn, Dronken & Teleurgesteld."

De 25-jarige, die aanwezig was om Joy te promoten, vertelde daarnaast dat ze niet zo goed omgaat met druk, waardoor ze zo'n groot opgezette avond liever rustig benadert. "Ik ben een kotser. Wanneer ik gestrest raak of doodmoe ben, dan ga ik braken. Enkele dagen geleden reed ik met mijn publicist in de auto en moest ik het raampje neerlaten. Ik kotste over de gehele zijkant van de auto. Het gebeurde in het bijzijn van vele paparazzi, ik beschilderde New York!"



NieuwsFilm

meest populair