Jeremy Renner officieel gescheiden

Jeremy Renner officieel gescheiden

Hoewel Renner maandelijkse bedragen moet overmaken zijn hij en z'n ex het eens geworden.

Op de eerste dag van 2015 vernamen we dat The Bourne Legacy-acteur Jeremy Renner van zijn vrouw Sonni Pacheco ging scheiden. De Canadese zou de papieren hebben ingediend wegens "onoverbrugbare verschillen." Wat volgde was een afschuwelijk jaar voor de 44-jarige Renner. Pacheco maakte de echtscheiding namelijk behoorlijk zwaar door vele eisen te stellen, bovendien zou ze ook hebben getracht haar ex-man zwart te maken. Nu is er dan eindelijk een eind aan de juridische strijd gekomen. Renner zal best opgelucht zijn.

Pacheco maakte voorheen aanspraak op de volledige voogdij over hun kind, de 3-jarige Ava Berlin, achtte dat ze recht had op een aanzienlijk bedrag aan kinderalimentatie en wilde dat hun huwelijkscontract nietig verklaard werd wegens fraude (ze waren gehuwd onder huwelijkse voorwaarden). Van het laatstgenoemde is niets van terecht gekomen, Renner hoeft geen partneralimentatie aan Pacheco te betalen, maar wel een maandelijks bedrag van 13.000 dollar voor het levensonderhoud van zijn dochter. Daarnaast zullen beide ouders gedeeld gezag over Ava hebben.

Renner heeft eveneens van de rechter gehoord dat als hij per jaar meer dan 2.3 miljoen dollar verdient, hij 5% van dat bedrag extra moet overdragen aan kinderbijslag. De oud-geliefden trouwden op 13 januari in 2014. Ze waren een periode van tien maanden bij elkaar toen de hel losbarstte. Waarom hun bestaan als man en vrouw is ingestort, blijft vooralsnog een mysterie.



NieuwsFilm

meest populair