Algemeen

Speelduur 'Deadpool' bekend en nieuwe foto's

Het wordt een korte X-Men film en we zien de held in actie.

door Jim Pedd om 14:34 in Algemeen
Nu de release van Tim Millers Deadpool steeds dichterbij komt, zijn er nog maar een paar vragen over de superheldenfilm. Zo was tot op heden nog niet bekend hoe lang de film zou duren. De Spaanse website van 20th Century Fox lijkt dit onthuld te hebben. Daarnaast is er nog een internationale poster voor de film vrijgegeven en een drietal afbeeldingen.

Volgens de Spaanse site zal de film 106 minuten gaan duren. Daarmee wordt het een van de kortste films in de franchise van Fox. In Deadpool zien we het oorsprongsverhaal van Wade Wilson. Hij wordt gespeeld door Ryan Reynolds en is een man die ongeneeslijk ziek is. Om te genezen doet hij mee aan een geheim experiment, dat uit de hand loopt en hem getekend achter laat. Tegelijk kan hij versneld genezen van wonden. Wade neemt dan de naam Deadpool aan en besluit als huurling wraak te zoeken op de mensen die hem voor het leven getekend hebben.

Op de foto’s zien we hem en Morena Baccarins Vanessa Carlyle in actie. Deadpool gaat op 11 februari in première.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Dit is niet alleen een X-Men of Superhelden film het is ook voor een groot deel een komedie. En een komedie hoeft van mij niet dik 2 uur te duren. Rond de 90 minuten is perfect voor een komedie zonder dat het langdradig wordt of de film teveel in herhaling valt.

Dus ik denk dat dit de perfecte speelduur voor een film als dit is.

Ereptile

Avatar

Een film hoeft ook niet mega lang te duren, zolang het verhaal, de actie etc. maar goed zit.

Deadpool is een lastig personage om goed neer te zetten lijkt me, maar iedere trailer die ik heb gezien heeft me wel doen geloven dat deze film Deadpool waardig is Smiley face

Decepticon

Avatar

Ik sluit me bij bovenstaande heren aan. Zolang alle aspecten maar in goede verhouding zijn en goed vertelt wordt, dan is er niks mis mee en is 106 minuten meer dan voldoende.
Het zal waarschijnlijk een hele leuke rit worden!

pmw84

Avatar

Ik weet het niet hoor ik heb geen vertrouwen in deze film ik heb het gevoel dat deze film zeaar gaat floppen

DeMuizenkoning

Avatar

90 minuten is lang genoeg als zowat de hele film zich afspeelt op een brug.

jaime91

Avatar

DeMuizenkoning "90 minuten is lang genoeg als zowat de hele film zich afspeelt op een brug."


Haha dus omdat de trailer veel scenes vanaf die brug laat zien denk jij dat dat voor een groot deel de locatie is van de hele film? Zou het niet kunnen dat ze met die trailer ook weinig willen verklappen en daarom maar een klein deel van de film laten zien?

Ik weet het niet hoor, is maar een gedachte maar daar hoop ik wel op. Vooral bij een komedie is het noodzakelijk dat je niet alle (leuke) grappen in een trailer gooit en je nog genoeg goed materiaal over houdt. Is misschien even wennen aangezien tegenwoordig trailers samenvattingen zijn van de hele film met de eerste, tweede en derde akte volledig uitgetekend. Maar er zijn nog films die dat niet doen. Althans nogmaals dat hoop ik.

DeMuizenkoning

Avatar

jaime91 "Haha dus omdat de trailer veel scenes vanaf die brug laat zien denk jij dat dat voor een groot deel de locatie is van de hele film? Zou het niet kunnen dat ze met die trailer ook weinig willen verklappen en daarom maar een klein deel van de film laten zien?

Ik weet het niet hoor, is maar een gedachte maar daar hoop ik wel op. Vooral bij een komedie is het noodzakelijk dat je niet alle (leuke) grappen in een trailer gooit en je nog genoeg goed materiaal over houdt. Is misschien even wennen aangezien tegenwoordig trailers samenvattingen zijn van de hele film met de eerste, tweede en derde akte volledig uitgetekend. Maar er zijn nog films die dat niet doen. Althans nogmaals dat hoop ik."


Was sarcastisch bedoelt ;) Ben het in werkelijkheid helemaal met je eens hoor :+

YOLO

Avatar

Na de fuck up van Fox vorig jaar hebben ze dit jaar 2 Marvel films die ze echt niet moeten verknallen. Ik heb er nog steeds vertrouwen in.

RyanC

Avatar

Een speelduur van 106 minuten is ietwat aan de korte kant, wanneer je een oorsprongsverhaal wilt vertellen over een superheld. Ik verwacht om die reden louter plat vermaak. Maar voor een superheld als Deadpool is dat een geldig excuus.
Ik hoop wel dat de film elke minuut zorgvuldig benut met veel 16+ geweld en grappen. Ook ben ik benieuwd naar de vierde wand. Dat zie je namelijk niet vaak voorbij komen in Hollywoodfilms.
We zullen zien wat het wordt. Mocht deze Deadpool falen dan weet ik zeker dat het in ieder geval het startsein is voor een betere reboot over een aantal jaar. Bij Batman en bij Hulk was dat ook het geval.

NieuwsFilm

meest populair