Verlengde trailer & eerste deel drieluik-poster 'The Jungle Book'

Verlengde trailer & eerste deel drieluik-poster 'The Jungle Book'

We zien de enorme orang-oetang King Louie, met een stem van Christopher Walken.

De afgelopen jaren heeft Walt Disney al heel wat sprookjes in een modern jasje gestoken. Ook dit jaar verschijnen er weer een paar. De eerste en misschien wel meest interessante is The Jungle Book van Iron Man-regisseur Jon Favreau. Online is er een (verlengde) trailer verschenen, check deze via onderstaande speler:



Hieronder zie je een affiche die naar verluidt onderdeel uitmaakt van een drieluik-poster, iets dat we al eerder hebben gezien bij de sprookjesfilms van het huis van de muis. Belangrijkste personages op de poster zijn de orang-oetang King Louie, in de film ingesproken door Christopher Walken, en de python Kaa (Scarlett Johansson).

[/url]

In The Jungle Book, vanaf 20 april in de Nederlandse (3D) bioscoop, ontmoeten we het jongetje Mowgli ([url=http://www.filmtotaal.nl/artikel.php?id=37751]Neel Sethi
), grootgebracht door wolven. De tijger Shere Khan (Idris Elba) heeft het niet zo op mensen en jaagt Mowgli het oerwoud uit. Samen met de panter Bagheera (Ben Kingsley) en de beer Baloo (Bill Murray) beleeft Mowgli vervolgens allerlei avonturen en ontmoeten ze andere dieren, waaronder de hierboven afgebeelde python Kaa en orang-oetang King Louie.

NieuwsFilm

meest populair