Video

Vier nieuwe clips uit horrorfilm 'The Forest'

'Game of Thrones'-actrice Natalie Dormer reist door een eng Japans bos.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Rik Timmer om 13:50 in Video
Eind deze week komt The Forest van regisseur Jason Zada uit. Om interesse aan te wakkeren hebben distributeurs Gramercy Pictures en Icon Film vier clips vrijgegeven, hieronder terug te vinden. In de hoofdrollen zien we Natalie Dormer, Taylor Kinney, Eoin Macken en Yukiyoshi Ozawa.

Dormer speelt Sara Price, een jonge Amerikaanse die naar Japan reist op zoek naar haar tweelingzus Jess. Zij zou op mysterieuze wijze in het zelfmoordbos Aokigahara verdwenen zijn geraakt. Ondanks waarschuwingen dat ze niet in het woud moet dwalen, besluit Sara alsnog door te zetten. Ze wil koste wat het kost achterhalen wat er met Jess is gebeurd, zelfs als ze daarvoor de confrontatie aan moet gaan met gekwelde zielen die op nietsvermoedende slachtoffers azen.

Maggots


Michi's Warning


River


Say Something


The Forest is geschreven door het trio Nick Antosca, Sarah Cornwell en Ben Ketai. Producent/regisseur Davis S. Goyer (Blade: Trinity, The Unborn) kwam met het verhaal. Splendid Film zal de horror in de Nederlandse zalen uitbrengen, hoewel we niet weten wanneer.
1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Het ziet er uit als een standaard niemendalletje. Beetje de standaardzaken die in een horror voorkomen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair