Concept art 'Doctor Strange's Sanctum Sanctorum onthuld

Concept art 'Doctor Strange's Sanctum Sanctorum onthuld

Waar verricht de Sorcerer Supreme zijn magische werk?

Marvel heeft concept art vrijgegeven van het Sanctum Sanctorum. Dat is de plek waar Stephen Strange, a.k.a. Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) zijn magische artefacten bewaart en nieuwe experimenten uitvoert. Het eerste beeld dat we zien toont de zogenaamde Chamber of Relics, waar uiteraard veel magische relikwieën bewaard worden. Daarnaast is er een beeld van de meditatieruimte vrijgegeven, waar de Doctor welverdiende rust zoekt. Overigens kan je in het midden een grote cirkel zien, dat is volgens Marvel een plek waar poorten naar andere dimensies geopend kunnen worden.

Het Sanctum Sanctorum bevindt zich in New York, op Bleeker Street in Greenwich Village. Opmerkelijk genoeg is het appartement van Doctor Strange groter van binnen dan het er van buiten uit ziet. De kamers, gangen en hoe ze eruit zien veranderen uit zichzelf en er zijn toverspreuken die alles tegen buitenstaanders beschermen. Van buiten ziet het er uiteraard uit als een gewoon woonhuis.

De film wordt geregisseerd door Scott Derrickson. Hij heeft naast Cumberbatch ook acteurs als Tilda Swinton (The Ancient One), Chiwetel Ejifor (Baron Mordo) en Mads Mikkelsen (onbekend) gecast. De première vindt op 3 november plaats.





NieuwsFilm

meest populair