Idris Elba's Shere Khan op nieuwe poster 'The Jungle Book'

Idris Elba's Shere Khan op nieuwe poster 'The Jungle Book'

We wachten nog op Mowgli, de panter Bagheera en de altijd vrolijke beer Baloo.

Na de poster met de orang-oetang King Louie (Christopher Walken) en de python Kaa (Scarlett Johansson) zie je hieronder het tweede deel van drie affiches - vermoedelijk een drieluik - voor Walt Disney's sprookjesfilm The Jungle Book. Dit keer heeft de poster de tijger Shere Khan (Idris Elba) als middelpunt. Waarschijnlijk volgt er nog één affiche waarop we minimaal het oerwoud-jongetje Mowgli (Neel Sethi), de panter Bagheera (Ben Kingsley) en de beer Baloo (Bill Murray) kunnen verwachten.

De film van regisseur Jon Favreau (Iron Man, Zathura: A Space Adventure) draait vanaf 20 april in de Nederlandse (3D) bioscoop.

Klik voor een vergroting

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/fc7b489.jpg][/url]

In The Jungle Book zien we het jongetje Mowgli, die wordt grootgebracht door wolven. De tijger Shere Khan heeft het niet zo op hem en jaagt hem het oerwoud uit. Samen met de panter Bagheera en de beer Baloo maakt Mowgli vervolgens allerlei avonturen mee en ontmoet hij andere dieren, waaronder de python Kaa en orang-oetang King Louie. Hieronder ook nog een nieuwe afbeelding uit de film:



NieuwsFilm

meest populair