Petitie om George Lucas terug te halen naar 'Star Wars'

Petitie om George Lucas terug te halen naar 'Star Wars'

Sommige fans (niet veel) willen de regisseur terug.

Op site Change.org is een ietwat opmerkelijke petitie verschenen. Enkele fans zijn blijkbaar niet helemaal blij met de Star Wars-film die J.J. Abrams maakte, en willen dat George Lucas, bedenker van de franchise, terug keert voor de negende film.

”Haal George Lucas terug naar de Star Wars films. Maak de vader van de franchise regisseur van Episode IX. We willen dit heel graag, alsjeblieft,” begint de boodschap. ”We hebben geen problemen met Colin Trevorrow, maar hij is niet de juiste man om Star Wars Episode IX te regisseren. George Lucas als regisseur van Episode IX zou een perfecte manier zijn om deze nieuwe trilogie te eindigen en een episch afscheid te geven aan de vader van Star Wars en het hele universum van een sterrenstelsel ver, ver weg… We zouden graag zien dat hij weer bezig is met de franchise.”

In 2012 verkocht Lucas de rechten op Star Wars aan Disney, dat vervolgens J.J. Abrams aanstelde om een nieuwe film te maken. Disney besloot de verhaallijnen die Lucas aanleverde voor de nieuwe trilogie geheel terzijde te schuiven en een film te maken die volgens sommigen wel heel veel knipogen naar A New Hope bevatte. Lucas zelf was daar na het zien van de film in de media ook niet helemaal blij mee en leek te impliceren spijt te hebben van de verkoop van de franchise.

Nu zijn er dus ook wat fans (hoewel niet gigantisch veel) die willen dat Lucas terug keert. Willen jullie dat ook?



NieuwsFilm

meest populair