Steve Carell neemt de 2.570ste Walk of Fame-ster in beslag

Steve Carell neemt de 2.570ste Walk of Fame-ster in beslag

Vrienden/collega's Ryan Gosling en Will Ferrell woonden de plechtigheid bij.

Het was deze week een speciale voor acteur en grappenmaker Steve Carell, want hij is de eerste beroemde persoon in Hollywood die anno 2016 een Walk of Fame-ster ontving. De dag waarop het plaatsvond was echter niet fraai, want het regende pijpenstelen. Carell, 53 jaar, zei dan ook lachend tijdens zijn toespraak: "Hartelijk bedankt voor uw komst. Het is een afschuwelijke, afschuwelijke dag om dit te doen. Ik kijk nu naar de rij fotografen voor me, ik heb nog nooit zo'n grote groep ellendige mensen gezien."

Carell mag zijn ster de 2.570ste noemen en volgt daarmee Quentin Tarantino op die 'm eind december kreeg. De doordrenkte feestelijkheid bezat desalniettemin een vrolijk publiek. De vrouw en kinderen van de Oscar-genomineerde acteur hielden hem gezelschap, evenals Will Ferrell, Ryan Gosling en regisseur Adam McKay. Met de twee laatstgenoemde heeft de Amerikaan aan The Big Short gewerkt, een biografische dramedy die op 21 januari uitkomt. Zowel Carrell als collega Christian Bale zijn al genomineerd voor een Golden Globe in de categorie Beste Acteur in een Musical of Komedie.



Hierboven vind je de ceremonie in videovorm terug, hieronder een aantal genomen kiekjes. McKay en Ferrell spraken het publiek ook nog toe. De 48-jarige Ferrell maakte er uiteraard een dwaze handeling van. "Vandaag is er niet slechts één Steve Carell, maar duizenden," zei de komediant. "We zijn allemaal Steve Carell. Doe met me mee en zeg: 'Ik ben Steve Carell. Je suis Steve Carell.'"











NieuwsFilm

meest populair