Liv Tyler in verwachting van derde kind

Liv Tyler in verwachting van derde kind

Haar tweede met amusement en sportmanager David Garner.

Via Instagram heeft de 38-jarige actrice Liv Tyler (onder meer bekend van The Strangers en tv-serie The Leftovers) aangekondigd weer zwanger te zijn van haar vriend David Garner. Ze deed dit vrijdag middels de foto die je hierbeneden ziet en de tekst: "Lieve hemel, het ziet ernaar uit dat de ooienvaar ons weer zal bezoeken! Er groeit een andere kleine Tyler-Gardner in mijn buik. Onze familie groeit! Ik ben zo dankbaar."

Vorig jaar op 11 februari beviel Tyler van haar tweede kind, Sailor Gene, haar eerste met David. Uit een eerdere relatie met Britse muzikant Royston Langdon kreeg ze Milo William. Zij waren bij elkaar sinds 1998, trouwden vijf jaar later en scheidden in 2008.




Hoewel Tyler eerder aangaf voorlopig klaar te zijn met daten, raakte ze gecharmeerd door de sportmakelaar. Gardner vroeg begin vorig jaar om haar hand. Roddels deden toen al de ronde, maar de actrice bevestigde het nieuws pas in september met een beeltenis op Instagram. Het koppel heeft nog niet aangegeven wanneer ze elkaar het jawoord zullen schenken.

NieuwsFilm

meest populair