Indrukwekkende eerste beelden 'Wonder Woman'!

Indrukwekkende eerste beelden 'Wonder Woman'!

En wat weten we al over de oorsprong van de krachtigste dame in het DC-universum?

Naast de compleet nieuwe trailer voor Suicide Squad die afgelopen nacht vrijgegeven werd tijdens de DC-special van zender The CW, zijn er ook de eerste beelden van Wonder Woman vrijgegeven. De opnames van de film met actrice Gal Gadot in de titelrol en Chris Pine als haar liefje Trevor Knight vinden nog altijd plaats onder leiding van Patty Jenkins, maar toch zag Warner Bros. al de kans beelden vrij te geven.

Onderstaande video toont niet alleen wat mooie shots uit de film (die overigens pas over anderhalf jaar uit komt), maar geeft ook de nodige informatie over de oorsprong van de amazone. Wonder Woman is geboren op het eiland Themyscira, waar ze samen met de andere Amazones vandaan kwam. De strijdlustige dames bestonden ooit om de wereld van de mens te beschermen, maar die missie hebben ze als de film begint allang opgegeven. Wonder Woman vraagt zich af waarom en die vraag brengt haar naar de mensenwereld. Dat ze de sterkste en beste krijger van de wereld is, helpt haar natuurlijk bij het beschermen van de mens.



De opnames van Wonder Woman vinden plaats in het Verenigd Koninkrijk, in Frankrijk en in Italië. Een groot deel van deze coming of age-film zal zich afspelen tijdens de Eerste Wereldoorlog. Vanaf 22 juni 2017 in de bioscoop. Voordat de film in première gaat, verschijnen nog Batman v Superman: Dawn of Justice (24 maart 2016) en Suicide Squad (4 augustus 2016).

NieuwsFilm

meest populair