Resterende acteurs voor hoofdrol in Han Solo-film bekend gemaakt

Resterende acteurs voor hoofdrol in Han Solo-film bekend gemaakt

Van de 2500 kandidaten zijn er nog maar een dozijn over.

Kaskraker Star Wars - Episode VII: The Force Awakens doet het nog steeds zeer goed. Inmiddels staat de teller op een wereldwijde opbrengst van maar liefst 1.7 miljard dollar. In december werden we extra lekker gemaakt met de releasedata van de komende Star Wars-films. Elk jaar zullen we een titel tegemoet gaan, de eerstvolgende zijn Rogue One: A Star Wars Story (2016) en Star Wars: Episode VIII (2017). Anno 2018 kunnen we genieten van een verhaal over de geliefde smokkelaar/dief Han Solo, tot op heden vier keer gespeeld door Harrison Ford.

Een tijd terug vernamen we dat er meer dan 2500 screentests gehouden werden voor de jongere versie van de held, Variety meldt nu een aantal acteurs te weten die over zijn gebleven. Het gaat om acht namen, al zou het in totaal een dozijn betreffen. De kanshebbers zijn Miles Teller, Ansel Elgort, Dave Franco, Jack Reynor, Scott Eastwood, Logan Lerman, Emory Cohen en Blake Jenner. Men is nu intensiever bezig met de selectie, want volgens geruchten zal Solo een cameo of een kleine rol in Rogue One hebben. Laatstgenoemde zal tussen Episode III en IV afspelen.

[/url]

De film is momenteel in de maak onder de werktitel
Star Wars Anthology: Han Solo. Het regisseursduo [url=http://www.filmtotaal.nl/persoon.php?id=112994]Phil Lord en Christopher Miller mogen hun talenten als filmmakers demonstreren. Lawrence Kasdan en zoonlief Jon zijn verantwoordelijk voor het schrijfwerk. Veel is er nog niet bekend over het plot, wel weten we dat het geen volledig oorsprongsverhaal zal worden. Producenten hebben namelijk aangegeven Han Solo in zijn twintig en dertiger jaren te willen zien, niet als klein kind. De beschrijving van het verhaal geeft voorlopig enkel weg hoe Solo zijn rol als smokkelaar oppakt en uiteindelijk Luke Skywalker en Obi-Wan Kenobi ontmoet. De Disney-film zal in maart 2018 uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair