Amber Heard als Mera a.k.a. Queen of Atlantis in 'Aquaman'

Amber Heard als Mera a.k.a. Queen of Atlantis in 'Aquaman'

De mooie actrice en Warner Bros. lijken er al uit te zijn.

Warner Bros. Pictures zou volgens The Hollywood Reporter bij actrice Amber Heard (The Danish Girl, Magic Mike XXL) zijn uitgekomen om de belangrijkste vrouwelijke hoofdrol te vervullen in Aquaman, de DC-superheldenfilm van regisseur James Wan (Fast & Furious 7, The Conjuring).

Volgens THR zou haar personage Mera, welke in 1963 voor het eerst verscheen in een comic, al te zien zijn in Zack Snyders Justice League Part One (2017). De "Queen of Atlantis" zou vervolgens een groter aandeel krijgen in de stand alone-film rond zeekoning Aquaman, gespeeld door Jason Momoa (Conan the Barbarian, Game of Thrones).

Mocht Heard de rol accepteren, dan krijgt het filmuniversum over de superhelden en slechteriken uit de strips van DC Comics er opnieuw een grote naam bij. Justice League Part One moet in november 2017 verschijnen en Aquaman staat gepland voor de zomer van 2018. Opvallend aan Aquaman is dat Warner Bros. twee scripts laat schrijven. De een wordt geschreven door Kurt Johnstad (300, 300: Rise of an Empire) en de andere komt uit de pen van David Leslie Johnson (Wrath of the Titans, The Conjuring 2).

Regisseur Wan heeft het gerucht ondertussen gedeeld op zijn Facebook-pagina, dus het lijkt erop dat de studio en Heard er al zo goed als uit zijn:



NieuwsFilm

meest populair