Warner Bros. maakt film over schattenjagers

Warner Bros. maakt film over schattenjagers

Het moet het startsein worden van een franchise.

Diverse nieuwsbronnen melden dat studio's Warner Bros. en 1821 Media een film aan het uitstippelen zijn die om schattenjagers draait. Het project bezit nog geen naam, wel de rode draad van het plot. We volgen een groep dieven die wereldwijd musea bezoeken en de meest kostbare en zeldzaamste kunstvoorwerpen stelen. Hoe zij in de criminele milieus te werk gaan en hun rijkdommen selecteren komt ook aan de orde.

Grant Pierce Myers, die nog niet veel schrijfwerk op zijn naam heeft staan behalve de eerste Maze Runner, zal het verhaal in inkt zetten. Dat doet hij naar een origineel idee van uitvoerende machten Terry Dougas en Jon Berg. De mannen vermoeden dat het concept de potentie bezit om een filmreeks voort te brengen, bestaande uit avontuurlijke actiethrillers.

1821 Media en Vertigo Entertainment produceren de onderneming. Momenteel zijn zij ook bezig met het tot stand brengen van de stripverfilming Romeo and Juliet: The War. Dat project, een romantische sci-fi, moet ergens in 2017 uitkomen. Hoe dat met deze onderneming zit is nog even afwachten.



NieuwsFilm

meest populair