Algemeen

Edward Norton, Michael Peña & Naomie Harris in 'Collateral Beauty'

Ook Rachel McAdams voegt zich misschien bij Will Smith en Helen Mirren toe.

door Rik Timmer om 19:51 in Algemeen
Vorig jaar was een stroeve voor het drama Collateral Beauty. Het project van New Line Cinema verloor twee hoofdrolspelers (Hugh Jackman en Rooney Mara), evenals regisseur Alfonso Gomez-Rejon. Inmiddels heeft Marley & Me-filmmaker David Frankel plaatsgenomen in de regiestoel en zijn Will Smith en Helen Mirren voor een hoofdrol aangenomen. Nu zijn plotsklaps drie anderen erbij gekomen, dat mogelijk uitbreidt tot vier.

Het gaat om acteurs Edward Norton, Naomie Harris en Michael Peña. TheWrap meldt dat zij allen in de dramafilm te zien zullen zijn. Ook zou Rachel McAdams gesprekken voeren om zich bij de cast toe te voegen. Er is echter een kans dat dit niet doorgaat, omdat ze momenteel bezig is met de opnames van de Marvel-film Doctor Strange.

Collateral Beauty is geschreven door Allan Loeb (21, Just Go with It) en ziet hoe een man uit New York, die werkzaam is in de reclamewereld, getroffen wordt door een persoonlijke tragedie. Middels een onorthodox plan proberen zijn collega's een eind aan deze depressie te maken. Hun idee werkt, maar pakt anders uit dan zij in gedachten hadden.

Het filmen moet volgende maand in New York van start gaan. PalmStar en Likely Story financieren het drama.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

M0vieFreak

Avatar

Zijn allemaal goede acteurs, een top cast word het. :D Ik keek al erg uit naar de film maar nu zelfs nog meer! :Y

nieuwslaatste nieuws

meest populair