Keegan-Michael Key & Megan Mullally aan 'Why Him?' toegevoegd

Ook Zoey Deutch te zien in de komedie met James Franco en Bryan Cranston.

Regisseur John Hamburg heeft weer een x-aantal namen voor Why Him? aangenomen, een komedie met hoofdrollen voor Bryan Cranston en James Franco. De filmmaker schreef samen met Ian Helfer het script voor Fox, waarin een goedhartige vader (Cranston) samen met de familie zijn dochter gaat bezoeken gedurende de feestdagen. Zij zit op college en weldra vindt de vader uit dat ze uitgaat met een jonge, brutale internet miljardair (Franco). De twee zullen concurreren om haar liefde.

De dochter wordt gespeeld door Zoey Deutch (Dirty Grandpa, tv-serie Ringer), Cranstons vrouw Barb Fleming door Megan Mullally (tv-serie Will & Grace) en Franco's butler/landgoedbeheerder door Keegan-Michael Key. Griffin Gluck zal de zoon van het gezin spelen, Scotty.

De productie gaat volgende maand van start in Los Angeles. Bedrijven van Shawn Levy, Ben Stiller en Jonah Hill treden op als producenten. Regisseur Hamburg en scenarist Helfer werkten voorheen aan titels als Meet the Parents, Zoolander en I Love You, Man.



NieuwsFilm

meest populair